Abonnementen verwijderen

Sneltoets

Organisatie

Extra

Laaginstellingen

Klasse-instellingen

Ctrl+Shift+O (Windows)

Cmd+Shift+O (Mac)

Je kan het abonnement op een bestand opzeggen en aangeven of je de geabonneerde items in het doelbestand wenst te behouden.

Om een abonnement op een bestand op te zeggen:

Selecteer het commando, of klik op Laaginstellingen of Klasse-instellingen in de weergavebalk en selecteer vervolgens Toon dialoogvenster ‘Organisatie’.

Het dialoogvenster ‘Organisatie’ wordt geopend.

Selecteer op het tabblad Abonnementen het bestand waarvan je het abonnement wenst te verwijderen en klik op Verwijder.

Het dialoogvenster ‘Verwijder abonnement’ wordt geopend.

Bepaal wat er moet gebeuren met de geabonneerde objecten. De beschikbare opties zijn ietwat verschillend afhankelijk van welk type geabonneerd bestand je selecteerde.

Voor Vectorworks-, DXF-/DWG-, Revit- en IFC-bestanden: bepaal wat er moet gebeuren met de geabonneerde lagen en objecten. Kies ook of je alle geabonneerde hulpbronnen wilt behouden of de ongebruikte hulpbronnen wilt verwijderen.

Voor PDF- , Afbeelding, of Excel-bestanden: kies om de geabonneerde objecten te verwijderen of te importeren.